Kan een inkomende link mijn Google Rank verlagen?

Het antwoord is eenvoudig: inkomende links kunnen geen kwaad. Uw positie in de zoekresultaten zal niet verlaagd worden.

Hoe kan ik dit met zekerheid zeggen? Nou, als het mogelijk was om met inkomende links uw rang te verlagen, zouden uw concurrenten voortdurend links naar uw site creëren vanaf link-farms. U zou dus geen controle over de rang van uw eigen website meer kunnen hebben. Om deze reden kan Google uw website niet bestraffen voor een inkomende link.

Aan de andere kant, kun je wel worden gestraft voor uitgaande links. Het is aangeraden dat u niet linkt naar een website of een groep van sites die betrokken kunnen zijn bij onethische praktijken. Google kan uw website namelijk toevoegen aan de zwarte lijst, waardoor u verdwijnt uit de zoekmachine. Vermijd deze situatie ten koste van alles en zorg ervoor dat alle externe links verwijzen naar betrouwbare bronnen.

Wat u moet onthouden, is dat uw website een directe weerspiegeling is van u en uw bedrijf. Het uiterlijk van uw site is de belangrijkste factor bij het bepalen van uw potentiële succes. Kortom, als uw site niet professioneel overkomt op het eerste gezicht, zal de meerderheid van de bezoekers concluderen dat uw producten en/of diensten van soortgelijke slechte kwaliteit te zijn.

Denk goed na over het design van uw website. U kunt eindigen met een professionele en goed website, maar het gevaar hierbij is dat uw website een hoge laadtijd heeft. Er is niets erger voor een klant dan te proberen om een ​​traag ladende site te bezoeken, de meeste zullen het browservenster sluiten in volledige frustratie.

Wish2Web

Wij willen de manier waarop bedrijven online spreken, luisteren en delen verbeteren.

Vrijblijvende offerte

Een offerte is vrijblijvend, en u bent natuurlijk tot niets verplicht. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn horen wij graag wat uw wensen en doelen zijn zodat wij de offerte zo scherp mogelijk kunnen opstellen.

 

Gerelateerde blog berichten

Meer nieuwtjes & berichten