Digital Consultancy Services

Hosting & Domeinnaam 

 

Wish2web biedt een webhosting + domeinnaam bundel met daarin een simpele overzicht op al uw webmails, statistieken en bezoekers!

Domeinnaam

 

Het eerste wat u nodig heeft voor een website is een geschikte domeinnaam. Een domeinnaam bestaat uit de naam van uw bedrijf of een naam waar u mee gevonden wilt worden op het web, dit wordt gesloten met een extensie (.nl - .com - .eu). Wish2Web kan u adviseren welke naam en extensie u het beste kunt gebruiken zodat u onder andere hoog in Google gevonden kunt worden.

Effective Digital Consultancy Strategy

Hosting

Achter elke website en webmail bevindt zich een hostingomgeving. Hosting is in simpele lijnen een computer die verbonden staat met het internet, en die moet natuurlijk gehuurd worden. Wish2Web beheert zijn eigen servers waarop onze websites gehost worden. Het grote voordeel van het zelf hosten is dat bij het ontwikkelen van websites en apps snel geschakeld kan worden en de juiste configuratie voor u gemaakt kan worden. Daarnaast heeft u nooit meer last van eindeloze wachtrijen aan de telefoon bij helpdesks wanneer u een vraag of probleem heeft met de website!

Bedrijfsmail

Wish2Web maakt gebruik van hosting-controlepaneel DirectAdmin. Daarbinnen kunnen wij gemakkelijk websites, webmail en databases beheren. DirectAdmin is erg gebruikersvriendelijk en kan beheerd worden door iedereen. Wilt u bijvoorbeeld zelf gemakkelijk e-mailadressen aanmaken voor nieuwe werknemers, dan is dat mogelijk via DirectAdmin. Ook kunt u gemakkelijk uw mail checken met de software. Heeft u nog niet zo veel verstand van de hier boven genoemde items, maar wilt u zelf meer leren over de software? Dan biedt Wish2Web een persoonlijke workshop aan zodat u binnen no-time ook zelf aan de slag kan gaan met de software!

Effective Digital Consultancy Strategy