Web Design Services

Affiliate worden?

Meld je gratis aan als affiliate en verdien geld door klanten bij ons aan te brengen!

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van ons.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. U kunt zich gratis aanmelden als affiliate partner door enkele gegevens van u in te vullen op onze affiliatepagina. Na de aanmelding staat u geregistreerd in ons systeem als affiliate partner. U ontvangt voor elke nieuwe aanvraag bij ons, die via u komt, een vergoeding van €70,-.

Spelregels

Wij willen u er wel op wijzen dat het affiliateprogramma niet bedoeld is om als afnemer korting te ontvangen op een service of dienst van Wish2Web. Wij keren dan ook geen geld uit wanneer het blijkt dat u voor uzelf een service/dienst heeft aangevraagd.

Ook houden wij altijd het recht om het bedrag niet uit te keren wanneer er sprake is van fraude, foutieve aanmeldingen en andere malafide zaken. Daarnaast houdt Wish2Web altijd het recht om het affiliateprogramma te stoppen en/of een affiliate te weigeren.

Aanmelden als affiliate

Wij waarderen het dat u zich wilt aanmelden als affiliate van Wish2Web. Daarom bieden wij u een vergoeding van €79,- per aangeleverde klant. Nadat u het onderstaande formulier heeft ingevuld staat u geregistreerd in ons systeem en ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met verdere instructies.

Velden met een * zijn verplicht.